TPD COMPLIANT

TPD COMPLIANT

Τι θα πει «TPD Compliant»;

H συντόμευση «ΤPD» προέρχεται από το «Tobacco Products Directive», δηλαδή την οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τα προϊόντα καπνού και τα συναφή προϊόντα.

Όταν λοιπόν ένα e-liquid ή μια συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι «TPD Compliant» σημαίνει ότι είναι εναρμονισμένο/η με τη σχετική οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δηλαδή, έχουν ακολουθηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την διαδικασία δήλωσής τους και την μετέπειτα διακίνησή του στην αγορά.

Oι προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας.

Σύμφωνα με τη νέα οδηγία, κάθε συσκευή και κάθε υγρό αναπλήρωσης πρέπει να δηλώνεται στην αρμόδια αρχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης (αναφέροντας αναλυτικά συστατικά και προδιαγραφές ασφαλείας) και στη συνέχεια να διακινείται μετά πάροδο 6 μηνών.

Για εμάς, στην Join the Cloud, η διασφάλιση ποιότητας των προϊόντων που παρέχουμε στους πελάτες μας αποτελεί τη βασική προτεραιότητά μας.

Πώς ξέρω ότι το υγρό αναπλήρωσης και η συσκευή μου μου είναι TPD Compliant;

Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω είναι λογικό να έχετε την παραπάνω απορία! Εάν προμηθεύεστε υγρά και συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων από τα καταστήματα ή το e-shop μας δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε, καθώς όλα τα προϊόντα μας, που εμπίπτουν στη σχετική νομοθεσία, είναι εναρμονισμένα με την αντίστοιχη οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παρόλα αυτά, τα βασικά γνωρίσματα των TPD Compliant e-liquids είναι:

  • Κουτί συσκευασίας που φέρει την προειδοποίηση νικοτίνης: «Το προϊόν περιέχει νικοτίνη, η οποία είναι εξαιρετικά εθιστική ουσία» (εάν βέβαια το υγρό περιέχει νικοτίνη).
  • Συσκευασία έως 10ml.
  • Φυλλάδιο με προειδοποιήσεις που επιβάλλονται από τη σχετική οδηγία.
  • Η μύτη του μπουκαλιού θα πρέπει να τηρεί κανόνες ασφαλείας, ώστε με τη σωστή χρήση του να μην επιτρέπει την ροή περισσότερων από 20 σταγονίδια το λεπτό.

Τα υγρά αναπλήρωσης Τhe LiquidsLab είναι εναρμονισμένα με την οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Tobacco Products Directive2014/40/ΕΕ).

Έχουν ελεγχθεί με αναλύσεις τόσο στην υγρή μορφή τους (υγρό αναπλήρωσης) όσο και στο μείγμα εισπνεόμενου ατμού που απελευθερώνεται κατά τη χρήση του προϊόντος με το ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Διέπονται από τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές συσκευασίας και παράλληλα το σύνολο των φυσικοχημικών και τοξικολογικών δεδομένων (συμπεριλαμβανομένης της τοξικολογικής ανάλυσης), έχουν κοινοποιηθεί στην κοινή πύλη εισόδου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (EUCEG), στο Υπουργείο Υγείας, στο Γενικό Χημείο του Κράτους και στο Γενικό Μητρώο Χημικών Προϊόντων. Πωλούνται σε σφραγισμένη συσκευασία των 10ml και διαθέτουν ειδικό κούμπωμα ασφαλείας για την προστασία των παιδιών (Child Proof).

Φέρουν όλες τις υποχρεωτικές προειδοποιήσεις και σημάνσεις σύμφωνα με τον Κανονισμό 1272/2008 (CLP) και την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2014/40/ΕΕ (TPD).
Αναγράφονται όλα τα συστατικά τους καθώς και η ημερομηνία λήξης τους.

Απαγορεύεται η αγορά και η χρήση τους από άτομα κάτω των 18 ετών.
Το JoinTheCloud χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.