BLACK THE ULTIMATE “TOBACCO E-LIQUIDS”

Για όσους λατρεύουν την “αυθεντική γεύση” τσιγάρων η σειρά BLACK θα ήταν η καλύτερη επιλογή!!!

Οι απόλυτες καπνικές γεύσεις ..

Για τους λάτρεις του αυθεντικού τσιγάρου, δε θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη επιλογή! Η Black είναι μια σειρά από γεύσεις με διαφορετικές ποικιλίες καπνού, διακρίνεται για την ποιότητά της και έχει αποκτήσει πολλούς φανατικούς οπαδούς!

Για τη παραγωγή τους χρησιμοποιούνται υψηλής καθαρότητας πρώτες ύλες από Ευρώπη και Αμερική, καθώς και φαρμακευτικής ποιότητας (USP GRADE) νικοτίνη. Διατίθενται στην ατμιστική αγορά σε σύσταση 50PG/50VG και σε διαφορετικά επίπεδα νικοτίνης: 0,6,11,16 mg, ικανοποιώντας όλες τις ανάγκες των ατμιστών.

Από το 2016 έως και σήμερα, η καπνική σειρά Black έχει γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό και αποτελείτε από οχτώ διαφορετικά – αυθεντικά μείγματα καπνού, τα οποία προσομοιάζουν πλήρως στη γεύση ενός συμβατικού τσιγάρου, διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο την ομαλή μετάβαση από μία βλαβερή συνήθεια, στην συνήθεια του ηλεκτρονικού τσιγάρου, με απώτερο στόχο την εύκολη τη διακοπή του καπνίσματος. Τα υγρά αναπλήρωσης της Black έχουν δοκιμαστεί εκτενώς σε μακροπρόθεσμη ανάλυση από τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα.

Σας παρουσιάσουμε τις οχτώ γεύσεις, άριστης ποιότητας της σειράς ΒLACK, οι οποίες μέσα στον χρόνο έχουν κερδίσει επάξια μια υψηλή θέση στο χώρο του ατμίσματος.

1. Black 100% 2x10ml & 60ml – Ελληνικός Ακατέργαστος καπνός ή αλλιώς γνωστός και ως “μπασμάς”. Ο πιο αρωματικός τύπος ελληνικού καπνού.

 2. Black Magic 2x10ml & 60ml – Aμερικάνικος τύπος καπνού που τελευταία καλλιεργείται ευρέως στην Ελλάδα.

3. Black Hole 2x10ml & 60ml  Ο καπνός Virginia  είναι το πιο γνωστό είδος καπνού και σημειώνει τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως.

4. Black Jack 2x10ml & 60ml – Μοναδικός συνδυασμός αρωματισμένων ποικιλιών καπνού. Με ήπια επίγευση καβουρδισμένης μαύρης ζάχαρης.

5. Black Box 2x10ml & 60ml – Απαλό άρωμα καπνού με κρέμα καραμέλας και γευστικές νότες τροπικής καρύδας.

6. Black Mirror 2x10ml & 60ml – Πλούσια γεύση καπνού με γλυκιά καραμέλα και απαλή βανίλια.

7. Black Diamond 2x10ml & 60ml – Καπνικό χαρμάνι με γλυκιά κρεμώδη βανίλια.

8. Black Galaxy 60ml – Ένα εξαιρετικό αρωματικό καπνικό από εκλεπτυσμένη ποικιλία καπνού με μαύρη ζάχαρη και ξεροψημένους ξηρούς καρπούς.

Τα υγρά αναπλήρωσης  BLack, παρασκευάζονται από την εταιρία  TheliquidsLab  είναι εγγυημένες χωρίς Diacetyl, Paraben και Ambrox και οι φυσικές αρωματικές ύλες που περιέχουν, προσφέρουν υψηλή πιστότητα αρώματος. H εξαιρετική γεύση και ποιότητα ατμού είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα υγρά αναπλήρωσης της αγοράς. Η Join The Cloud προμηθεύει στην Ελληνική Αγορά ποιοτικά υγρά αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου, με τα πρότυπα FCC (Food Chemicals Codex) και GRAS,  τα οποία πωλούνται σε συσκευασία που περιλαμβάνει 2 φιαλίδια των 10ml με ειδικό κούμπωμα ασφαλείας για να διασφαλίσουμε ότι προσφέρουμε τη μέγιστη ποιότητα στους πελάτες μας χωρίς κίνδυνο τοξικότητας.  Απαγορεύεται η αγορά και η χρήση από άτομα κάτω των 18 ετών. Αναγράφονται όλα τα συστατικά τους, η ημερομηνία λήξης τους καθώς και όλες οι σημάνσεις σύμφωνα με την οδηγία TPD 2 της Ε.Ε.

Προτεραιότητά της Join The Cloud είναι να παρέχει στους πελάτες τόσο λιανικής όσο και χονδρικής, ασφαλή και υψηλής ποιότητας προϊόντα που κατασκευάζονται από τα καλύτερα συστατικά σε κορυφαία εργαστήριο ανά τον κόσμο.

Η σειρά υγρών αναπλήρωσης BLACK διανέμεται αποκλειστικά από την JOIN THE CLOUD και παρασκευάζονται στο εργαστήριο της TheLiquidsLab, το οποίο εφαρμόζει όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες και εγγυάται ότι όλα της τα προϊόντα του υπόκεινται στους πλέον αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας και ποιότητας, πριν διατεθούν στην αγορά.

Για περισσότερη απόλαυση Black Flavor Shots σε συσκευασία των 60ml.

 

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Το συγκεκριμένο προϊόν δεν προορίζεται για άμεση χρήση.

Είναι συμπυκνωμένο άρωμα και χρειάζεται περαιτέρω επεξεργασία και διάλυση.

Τα ασφαλέστερα υγρά αναπλήρωσης για ηλεκτρονικά τσιγάρα από τη Join The Cloud στα χέρια σας!

 

Το JoinTheCloud χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.