Elegant Premium Eliquids…The Elegant side of Vaping!

Elegant Premium E-liquids…The Elegant side of Vaping!

Η Elegant ομάδα ξαναχτυπά και φαίνεται πως έκανε και πάλι το θαύμα της!!! Παρουσιάζει δύο νέες γεύσεις με χαρακτήρα κομψό και ελκυστικό επιτυγχάνοντας ένα αποτέλεσμα κλασικών και παραδοσιακών συνταγών. Οι δύο νέες γεύσεις έρχονται να προστεθούν στο portfolio των προϊόντων της σπουδαίας αυτής σειράς, που πλέον απαρτίζεται από οχτώ διαφορετικά, υπέροχα Elegant αρώματα!

Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά το 2018 η κομψή όψη του αμτίσματος συνάντησε την σειρά υγρών αναπλήρωσης Εlegant …

Η Join The Cloud, πρωτοπόρος εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου και στα ατμιστικά προϊόντα, παρουσίασε κατά την διάρκεια της VAPEXPRO ATHENS 2018 στην ελληνική ατμιστική αγορά την καινοτόμα γενιά υγρών αναπλήρωσης  Elegant Flavor Boost TPD2. Ειδικότερα, παρείχε στον ατμιστή, μέσα σε όλες εκείνες τις αλλαγές που προέβλεπε η τότε νομοθεσία (κατάργηση αρωμάτων & Flavor shots), να συνεχίσει να αγοράζει ποιοτικά και πιστοποιημένα προϊόντα στην ίδια αντιστοιχία τιμής, καθώς και να αγοράζει κάτι που εύκολα γίνετε ένα τελικό προϊόν μεγάλης συσκευασίας.

Join the Cloud

 Amazing Flavors .. για vapers που αναζητούν πιο εξελιγμένες γεύσεις!

Δύο νέες κομψές γευστικές επιλογές το Tuxedo και το Glove καταφέρνουν να μας προσφέρουν νοσταλγικές, comfort γεύσεις, χωρίς φυσικά να ξεφεύγουν από την ήδη επιτυχημένη συνταγή της χρήσης των πιο ποιοτικών πρώτων υλών.

GLOVE…Ένα all-day-vaping καπνικό χαρμάνι, που στην εισπνοή φέρνει την γεύση του καπνού, ενώ στην εκπνοή θα γευτείτε τραγανά μπισκότα συνδυασμένα με ημίγλυκες νότες καραμέλας βουτύρου και marshmellow με την αγαπημένη σε όλους κρέμα βανίλιας.

Flavor Shots Elegant Glove

TUXEDO…Eνα ήπιο καπνικό υγρό αναπλήρωσης, έναντι της βαριάς γεύσης του φυστικοβούτυρου, με εξαίσιο αποτέλεσμα το απόλυτο ατμιστικό άρωμα!

Flavor Shots Elegant Tuxedo

SILK ROAD...Ο λατρεμένος συνδυασμός από πλούσιο καπνικό χαρμάνι εμπλουτισμένο με μαύρο ρούμι!

Silk Road

TOBACCO ROAD…Μια διαφορετική καπνική πρόταση! Απαλό και διακριτικό μείγμα καπνού με αρωματικές νότες σανταλόξυλου.

Tobacco Road

BLUE HOTEL…Ένα μοναδικό χαρμάνι εκλεκτών καπνών που απογειώνεται με την επίγευση φουντουκιού!

BLUE HOTEL

MANHATTAN CLUB…Η πιο απολαυστική και ρεαλιστική απόδοση πορτοκαλόπιτας αποτυπώνεται άψογα σε αυτό το υγρό! Ζουμερή ζύμη με πλούσια γεύση πορτοκαλιού… Μια πετυχημένη συνταγή για τους λάτρεις των γλυκών γεύσεων!

MANHATTAN CLUB

PURPLE HAZE…Ιδιαίτερο καπνικό χαρμάνι που συνοδεύεται από υπέροχη γεύση φρεσκοκομμένου μήλου και κανέλας!

PURPLE HAZE

SILVER RIVER…Παραδοσιακό απολαυστικό κρεμώδης γλυκό το παλιό κλασικό ρυζόγαλο!

SILVER RIVER

ELEGANT FLAVOR BOOST… η καινοτόμα γενιά υγρών TPD2!

elegant boost

Τα Flavor Boosts της Elegant, διατίθενται σε συσκευασία των 10ml όπου περιέχουν συμπυκνωμένο άρωμα και PG (προπυνελογλυκόλη), καθώς και νικοτίνη επιπέδου 20mg, παρέχοντας την δυνατότητα να αποδώσουν τελικό προϊόν μέχρι 60ml, σε οποιοσδήποτε προβλεπόμενο επίπεδο νικοτίνης, έναντι των συσκευασιών των flavor shots. Επομένως για την παρασκευή του αγαπημένου υγρού αναπλήρωσης Flavor Boost, το μόνο που χρειάζεται ο ατμιστής, είναι να αδειάσει την συσκευασία των 10ml στη άδεια συσκευασία του μπουκαλιού chubby gorilla των 75ml και στην συνέχεια σύμφωνα με το επιθυμητό επίπεδο νικοτίνης να προσθέσει τα αντίστοιχα μπούστερ νικοτίνης και την αντίστοιχη ποσότητα βάσης (PG/VG). Συνεπώς, τα Flavor Boost της Elegant, αποτελούν ιδανική σειρά υγρών αναπλήρωσης, για το ατμιστικό κοινό που θέλει να εξασφαλίσει: εξοικονόμηση χρημάτων, ποιότητα, πιστοποίηση και μία επιτυχημένη συνταγή αρωμάτων, σε ένα τελικό προϊόν μεγάλης συσκευασίας για την απόλυτη εμπειρία ατμού.

Προτάσεις από την σειρά Elegant FlavorBoost – JointheCloud!

 

Η TheLiquidsLab είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες επεξεργασίας υγρών για ηλεκτρονικά τσιγάρα στην Ευρώπη, με κορυφαία ασφάλεια, ποιότητα και καινοτομία στην ανάπτυξη νέων γεύσεων έρχεται να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ατμιστές, δημιουργώντας προϊόντα που πληρούν τις απαιτήσεις των ευρωπαϊκών οδηγιών TPD.

Η εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων theliquidslab διασφαλίζεται από ενδελεχείς δοκιμές κατά την ανάπτυξη και την παραγωγή και επενδύει συστηματικά σε υπερσύγχρονες εργαστηριακές υποδομές και εγγυάται προϊόντα ασφάλειας και ποιότητας.

 

Join The Cloud – “ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΤΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ”

Τα ατμιστικά προϊόντα του εργαστηρίου της TheLiquidsLab τα οποία έχει την αποκλειστική διανομή η εταιρεία Join The Cloud, κατασκευάζονται σε ένα αυστηρά ελεγχόμενο αποστειρωμένο περιβάλλον από καλά καταρτισμένο προσωπικό, από premium συστατικά που παράγονται σε ΕΕ και ΗΠΑ  και αποθηκεύονται σε ελεγχόμενες ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας.

Χρησιμοποιούνται μόνο πρότυπα USP, πιστοποιημένα PG και VG και νικοτίνη με καθαρότητα 99,9% που είναι πάνω από τα φαρμακευτικά πρότυπα USP στα υγρά αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου. Κάθε φορά που κρατάτε ατμιστικά προϊόντα από το εργαστήριο της TheLiquidsLab, είστε σίγουροι ότι έχει ακριβώς την ίδια υφή, τα ίδια συστατικά και την ίδια διαδικασία κατασκευής με την προηγούμενη.

Εφαρμόζοντας τον καλύτερο ποιοτικό έλεγχο σε όλα τα στάδια της παραγωγής, το εργαστήριο της The Liquids Lab εγγυάται ότι τα ατμιστικά προϊόντα δεν περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες όπως Diacetyl και Acetyl Propionyl, Formaldehyde, Aceraldhyde.

 

1η παρουσίαση της σειράς Elegant στην έκθεση  Athens VapeExpo 2018…

Πηγή: Join The Cloud

 

Το JoinTheCloud χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.