Τα 6 πιο μυθικά CREATURES του VAPE …!!!

Creatures Jikininki

CREATURES … ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΥΘΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ?

Η σειρά Long Fill “Creatures ” διαθέτει μεγάλη ποικιλία γεύσεων για πλούσια παραγωγή ατμoύ, προσδίδοντας “τερατώδη” απολαύση γεύσεων!!!

Υπάρχουν πολλές ιστορίες για μυθικά πλάσματα, θρυλικά τέρατα και υπερφυσικά όντα.  Παρά την ασαφή τους προέλευση, τα μυθικά αυτά όντα έχουν τη δική τους θέση στις λαικές παραδόσεις…. 

Έτσι δημιουργήθηκε αυτή η σειρά υγρών αναπλήρωσης, αποσκοπώντας να γοητεύσει με την αφύσικη φυσιολογία των γεύσεων της και να εξιτάρει τις αισθήσεις μας με τις θανατηφόρες επιγεύσεις της, με βασικό της σκοπό να αντέξει εδώ και αιώνες όπως όλα τα Creatures …!!!

Πολλοί μύθοι ήταν πιθανότατα φτιαγμένοι από αληθινές ιστορίες και κάποιοι άλλοι για διάδοση φημών. Πολλοί από αυτούς ήταν ψεύτικοι και φρικιαστικοί αλλά μερικοί από αυτούς ήταν πραγματικοί. “Ποιος ξέρει;”. Οι επιστήμονες εξακολουθούν να ανακαλύπτουν μορφές ζωής που προηγουμένως θεωρούνταν εξαφανισμένες.

Ένα καλό παράδειγμα είναι τα Creatures, παλαιοντολόγοι έχουν βρει τα οστά ιδιαίτερα μεγάλων δειγμάτων και πολλών διαφορετικών ειδών οπότε δεν θεωρείται τυπικά απίθανο τα πλάσματα όπως περιγράφονται π.χ ο Reaper να  ήταν κάποιο Πολωνικό πνεύμα γένους θηλυκού που προσπαθούσε να διασπάσει τους τελευταίους δεσμούς της ψυχής και του σώματος κ να καθοδηγήσει τον νεκρό στην μετά θάνατο ζωή.

Μπορεί να αναφέρονται σε ένα είδος τεράτων  που έχει εκλείψει ,σίγουρα όμως στο χάος των μύθων των λαών δεν πρέπει να πέσουμε στον εξής παραλογισμό.

Μερικοί άνθρωποι υποστηρίζουν ακόμη οτι οι δεινόσαυροι είναι φανταστικά πλάσματα και δεν υπήρξαν ποτέ παρόλο που έχουμε απολιθώματα. Αυτό είναι σφάλμα. Εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε ποιο είναι το σωστό η το λάθος. Κάθε άνθρωπος πρέπει να αποφασίζει για τον εαυτό του τι να πιστέψει και τι όχι με βάση το επίπεδο των ενδείξεων των γνώσεων του, την κοσμοθεωρία του και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του ή την έλλειψή τους.

 

Εδώ, λοιπόν, είναι τα αγαπημένα μας θρυλικά Creatures, ταξινομημένα με βάση τις ικανότητές τους και τις ιστορίες προέλευσης τους…

 

“FEXT” … Ένα Creature από τη Σλαβική μυθολογία το οποίο είναι ανίκητο στις σφαίρες, εκτός από τις γυάλινες. Το αθάνατο πλάσμα FEXT είναι ταυτισμένο με τo πλούσιο άρωμα από εκλεκτό καπνικό χαρμάνι, που θα σας συντροφεύει κάθε στιγμή της ημέρας. Ιδανικό για τους λάτρεις των κλασικών και διαχρονικών γεύσεων.

 

 

“REAPER”… Ένα CREATURE προερχόμενο από το Πολωνικό πνεύμα γένους θηλυκό, που προσπαθεί να διασπάσει τους τελευταίους δεσμούς της ψυχής και του σώματος και να καθοδηγήσει τον νεκρό στην μετά θάνατο ζωή. Απολαύστε το μυστηριώδες και επιβλητικό άρωμα του αυθεντικού κουβανέζικου πούρου με μια διακριτική γλυκιά επίγευση. Θα ικανοποιήσει τους πιο απαιτητικούς cuban ατμιστές!!

 

“TSUCHIGUMO” … Ένα CREATURE προερχόμενο από την Ιαπωνική μυθολογία που τρώει απρόσεκτους ταξιδιώτες. Αφήστε τo μυθικό και μαγικό πλάσμα GOBLIN να σας παρασύρει στις σκοτεινές δυνάμεις του κάτω κόσμου, με πρωταγωνιστή το μοναδικό άρωμα του φυστικοβούτυρου από ψημένο τραγανό φυστίκι!!

 

“JIKININKI”… Ένα CREATURE-Μοναχός με το όνομα Muso, αναγεννήθηκε στον κόσμο ως Jikininki καταδικασμένος να τρέφεται με τα φρέσκα πτώματα άλλων .Τραγανά μπισκότα πορτοκαλιού με γλυκιά επίγευση από αφράτη κρέμα βανίλιας Μαδαγασκάρης.

 

“AMAROK”… Ένα CREATURE-γιγαντιαίος λύκος, που καταδιώκει και καταβροχθίζει οποιοδήποτε άτομο είναι αρκετά ανόητο για να βγεί έξω μόνο του τη νύχτα. Πλούσιο και δυνατό Burbon, συνδυασμένο με τη γλυκιά και σε όλους γνωστή βανίλια Μαδαγασκάρης και εμπλουτισμένο από καρύδα και φρεσκοψημένα αμύγδαλα.

 

Οι γεύσεις της σειράς Creatures κατασκευάζονται από πρώτες ύλες υψηλής καθαρότητας και μόνο από προϊόντα υψηλής ποιότητας που παράγονται στις ΗΠΑ και την ΕΕ και δεσμεύονται να σας παρέχουν προϊόντα που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και συνέπειας.

Τα προϊόντα μας έχουν δοκιμαστεί εκτενώς σε μακροπρόθεσμη ανάλυση από τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα.

 

 

 

 

Το JoinTheCloud χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.